PURMEREND - Zondagmiddag 19 november staat het volgende muzikale talent in De Verbeelding: de Noordhollandse Anouk Dorfmann, oud leerling van de NKT Theaterschool in Purmerend, met de theatrale chansonvoorstelling Mesdames et Messieurs. Zij wordt begeleid door multi-instrumentalist Martijn Bos.

Gewapend met een verzameling fraaie chansons gaan Anouk en Martijn de huidige samenleving te lijf. Met liederen over liefde en relaties proberen zij hun publiek en zichzelf in kaart te brengen. Van Stromae, via Brel, Ben Mazué, Aznavour en Piaf naar Enrico Macias en Lynda Lemay. Samen met Martijn won Anouk op vijftienjarige leeftijd het Concours de la Chanson. Nu, studies, huwelijken en grootse gebeurtenissen verder, hebben de twee elkaar teruggevonden…. NHD: "De warme diepte van haar stem - in combinatie met de perfecte inleving - kan ontroeren en de luisteraar meeslepen in de gezongen verhalen."

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding op Facebook en Instagram.