PURMEREND - De camping ‘In het fruit’ in de Zuidoostbeemster wordt op 22, 23 en 24 juli omgetoverd tot een kleinschalig festivalterrein met optredens van Quique, Remme, Gerard Alderliefste, Tim Knol, Fleur, en meer.

Op de camping kun je in de middag en avond onder het genot van een hapje en een drankje genieten van optredens van onder meer Judy Blank, Gerard Alderliefste, De Baron, Future Husband, The Dawn Brothers, Remme en Quique.

Liefhebbers van de Franse chansons kunnen hun hart ophalen tijdens de eerste editie van P3 op de camping. Baptiste Hamon, Fleur, Gerard Alderliefste en Tess Merlot zingen de mooiste Franse chansons. De avonden worden afgesloten met lokale singer-songwriter kampvuursessies en een Silent Disco.

Relaxed je vakantie starten? Kom op zaterdag 23 juli naar de Yin- Yang Yoga les van Yoga Stills op het festivalterrein. Toegang voor de yogales (10:00-11:00 u) is gratis. Neem een handdoek en matje mee!

Voor de kleinsten is er zaterdag en zondag veel te doen. Er zijn speciale muzikale kindervoorstellingen van Juf Roos en Monique Smit. In een echte Tipi wordt er voorgelezen, is er een speurtocht in het kabouterbos en kunt je je laten schminken. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

De ingang van het festivalterrein is bij de Intratuin in de Zuidoostbeemster. Kom vooral met de fiets. Deze kun je stallen achterin bij de Intratuin waar er een speciale fietsenstalling is. Mocht je toch met de auto komen, parkeer dan op het ZOB voetbalterrein in de Zuidoostbeemster.
P3 Popt op
P3 op de Camping 22, 23 en 24 juli

Informatie en kaartverkoop: www.p3purmerend.nl