PURMEREND - Zaterdag 11 november staat de absurdistische horrorklucht Amnesiefobie van Ko van den Bosch/Kat op het Spek in Theater De Verbeelding.

Pinter meets Gumbah meets Monthy Phyton meets Memento

Amnesiefobie is de angst herinneringen kwijt te raken. Wie ben je nog als je geen herinnering meer hebt? Als je veroordeeld bent tot de isoleercel van het nu.
Een van de twee bouwvakkers, die zich Gypsy King noemt, voelt dat er wat mis is met hem. Zijn collega geeft hem ongevraagd dubieuze adviezen.

De beste oplossing om weer grip op de werkelijkheid te krijgen lijkt één onwisbaar grote daad, te absurd, te gruwelijk om te vergeten. Een klassieke whodunit horrorklucht met een flinke portie humor.

Theaterkrant: “Amnesiefobie staat bol van absurdisme. Dit zit zowel in de abstracte, beeldende tekst als in het rauwe toneelbeeld. En het zit vol grappige verwijzingen naar bekende werken zoals Alice in Wonderland, Wachten op Godot, Slachthuis vijf en Kill Bill.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding op Facebook en Instagram.