PURMEREND - Vrijdagavond 16 februari zijn er vanaf zeven uur in het recreatiebad swingende kinderhits en hitparadenummers te horen van de AquaDisco Valentijn! Verliefdheid krijgt speciale aandacht, dit keer kunnen kinderen voor iemand die ze heel leuk vinden een lied aanvragen.

Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen in het water. De AquaDisco! in het zwembad in Purmerend is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

Jonge dansliefhebbers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 16 februari vragen aan de dj. Dit keer kunnen zij ook laten omroepen voor wie zij de hit speciaal willen laten horen. Voorts zijn er spelletjes voor tweetallen die horen bij het thema Valentijn!.

De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Voor de toegangsprijs van € 5,35 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad.

Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco! na 16 februari is vrijdagavond 16 maart. Het thema is dan Glow in the Dark!