PURMEREND - Zaterdagavond 19 maart, 20 uur, danst schrijver Arnon Grunberg samen met de Vlaamse schrijver Charlotte Van den Broeck in de bijzondere voorstelling Microcosm, a danced conversation, in choreografie van Nicole Beutler.

De bekende schrijvers waren het er snel over eens: dansen is het meest gênante dat er bestaat. Reden genoeg om uit hun comfortzone te stappen en een dansvoorstelling te maken.

Wat is het verschil tussen de zeggingskracht van het woord en dat van het lijf?
Nicole Beutler neemt ze mee op een ontdekkingsreis door het lichaam. Van een zenuwslopend dansdebuut naar een bevrijdende conversatie tussen hoofd en lijf.
‘Naar het einde worden de structuren complexer, waardoor de bijdrage van de niet-dansers even essentieel wordt als die van de profs.’

Bij voldoende belangstelling signeren Grunberg en Van den Broeck hun laatste, lovend gerecenseerde boeken: De dood in Taormina en Waagstukken.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.