PURMEREND - Anders is een hele normale Zweedse voornaam; dat is al de bijzondere titel van de absurdistische 6+ jeugdvoorstelling die Artemis en Bambie zondagmiddag 27 maart spelen in Theater De Verbeelding. Meermalen bekroond regisseur Jetse Batelaan staat garant voor hoog niveau jeugdtheater.

De voorstelling gaat over de vraag waarom we de dingen eigenlijk doen zoals we ze doen. Drie figuren proberen alles omgekeerd of anders te doen, met als gevolg grappige taferelen en vreemde beelden, zelfbedachte uitvindingen en slapstick-ongelukken. Maar ze komen er gaandeweg ook achter dat het soms best handig is om je te houden aan wat we nou eenmaal hebben afgesproken.

‘Combinatie van onbeschaamd fysieke speelstijl en absurdisme van Artemis en Bambie werkt heel goed.’

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 11,50, kinderen tot 13 jaar € 8,50 incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.