PURMEREND - Bermuda’s dek, het evenement met een degelijke dosis hiphop komt op 22 april naar P3. Elke editie zit vol passie, creativiteit en muziek. Deze avond begint met de breakdancers van BSP, opgevolgd door Ches een Engelstalige act met veel vuur en potentie. Daarna pakt Roffe Rijmers het podium met zijn rauwe tunes en oldskool nostalgie. De avond wordt afgesloten door Kompas, die de oldskool doorpakt en mengt met trap, dub en vanoudse boombap. Bermuda’s Dek wordt door niemand anders gehost dan Danny Spanish. Welkom op Bermuda’s Dek. Dein je mee? Aye.

De avond van Bermuda’s Dek begint met de breakdancers van BSP, opgevolgd door een open mic sessie waar nieuw (en oud) talent hun stem kunnen laten horen en hun plek op het Dek kunnen opeisen.

Ches is een Nederlandstalige rapper met hit potentie. Sinds 2018 staat hij onder contract bij independent platenlabel Le Fornia Records en brengt sindsdien aan de lopende band singles uit. Ches heeft een moderne sound met catchy hooks en een aanstekelijke flow. Absoluut één van de Purmendse Parels.

Tweede in de rij is Roffe Rijmers. Roffe Rijmers is een Keihard beukende Nederhop formatie die is ontstaan vanaf 2005 toen B3/Henk ( Undead Rhythms ) werd gevraagd voor het Luilak Dance Event in Purmerend. Zij stonden daarna in het voorprogramma’s van acts als de Osdorp Posse, de Uitverkorenen, Steen en Spinal, Duvel Duvel. Kom luisteren naar rauwe tunes en oldskool nostalgie.

De avond wordt afgesloten door Kompas. Zij pakken door met de oldskool en mengen met trap, dub en vanoudse boombap. De drie jongens brengen dichtende woordkunst waarin conceptuele storytelling en tot de verbeelding sprekende symboliek centraal staat. Door middel van variërende flow, originele thema’s en snelle of langzame BPM’s daagt Kompas zich met elk project telkens opnieuw uit. Ergens in hun thematiek, tussen de regels door, klinkt hun grauwe, en met Hollands accent beladen stem als een reality check, dat zegt waar het op staat.

Welkom op Bermuda’s Dek. Dein je mee? Aye.

Tickets: P3Purmerend