PURMEREND - Zaterdag 23 maart staat de fysieke en muzikale monoloog Blue hour van Liliane Brakema en Matzer in Theater De Verbeelding. Deze voorstelling op het kruispunt van nu en later is geïnspireerd op het met een Pulitzer Prize bekroonde boek ‘The Road’ van Cormac McCarthy.

Een vrouw zoekt met haar baby een weg door een bijna verwoeste wereld, ontdaan van wat we gewend waren en gehuld in een blauw licht. Om te overleven moet ze grote keuzes maken. Is wat ooit van waarde was nog bruikbaar in de toekomst? Blue hour is een ontdekkingsreis naar wat er in ons leeft om een nieuwe toekomst vorm te geven.
Volkskrant***: “Beklemmende scènes met indrukwekkend fysiek spel van Alejandra Theus en dromerige muziek van Helge Slikker.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding op Facebook en Instagram