PURMEREND - Een van de beste bluesbands van Nederland, Barrelhouse, speelt op 7 mei in een sfeervolle setting in P3.

Barrelhouse behoeft eigenlijk geen introductie. Ze spelen al bijna 50 jaar de bluessterren van de hemel en hebben meer dan 2.000 concerten op hun naam staan waaronder North Sea Jazz en Blue Balls. Ze staan in de Dutch Blues Hall of Fame (2012), kregen edisons (2017 & 2020) en kregen een eerste plaats voor Beste Blueszangeres van de Dutch Blues Foundation.

Ze spelen al jaren in de originele bezetting met altijd als middelpunt de prachtige stem van Tineke Schoemaker, Johnny LaPorte & Guus LaPorte op gitaar, Han van Dam op piano, Bob Dros drums en Jan Willem Sligting op de bas. Uitbundig swingende nummers worden afgewisseld met intieme zacht gespeelde songs, alles heeft dat typische blues gevoel. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus mis het concert van één van de beste bluesbands van Nederland op zondagmiddag 7 mei niet.

Tijdens dit concert kun je zitten, maar kun je niet stil zitten dan mag je natuurlijk ook staan of dansen. Dit najaar zijn er nog meerdere bluesconcerten in P3 zoals met The Twelve Bar Blues Band en Sweet Bourbon

Datum: elke eerste zondag van de maand (m.u.v. de zomermaand
en) tijden: 15.00-18.00 uur Entree: €11,70
Informatie : P3purmerend.nl