PURMEREND - Voor degenen die 6 december geen Sinterklaas vieren is er ’s middags in Theater De Verbeelding een ander feestje: de muzikale cabaretvoorstelling van Lonneke Dort: Allemaal of niemand. Ze neemt je mee in een ogenschijnlijk licht verhaal en giet de zware dingen des levens graag in een vilein en droogkomisch lied.

Lonneke maakte een reis van tien maanden. Het is in Nieuw-Zeeland dat ze, tijdens deze solo reis, een ultiem gevoel van vrijheid ervaart. Wandelend over het zuidereiland vraagt ze zich af waar ze straks voor terug gaat. Waar is ze eigenlijk voor terug gekomen? Zes lock-downs? Gehannes met knuffelen met je moeder?

Een nieuw programma dat ruimte geeft aan alle grillige, schurende en geestige observaties van de cabaretier met een gezonde dosis bluf.

Lonneke Dort won in 2017 het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury: ‘Er klopt iets niet aan deze vrouw. En als er iets niet klopt, wordt het boeiend. Deze vrouw, die haar publiek naar haar hand kan zetten in een meezinger met een foute tekst, hoort thuis op een podium.’ Regie: Wil van der Meer www.lonnekedort.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl

Reserveren is mogelijk via reserveer@theaterdeverbeelding.nl Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.