DE RIJP - In verband met het Corona virus gaan (en gingen) een aantal theatervoorstellingen in de Grote Kerk van De Rijp niet door. Gelukkig is het organisator Cartouche gelukt om twee voorstellingen te verplaatsen naar een later tijdstip. Het was een enorme puzzel, want de boekingen voor het nieuwe theaterseizoen waren net afgerond. De agenda’s van de muzikanten (en Cartouche) waren daardoor al redelijk vol.


De voorstelling “Nachtlicht” met Mike Boddé, Sterre Konijn en Merel Vercammen is nu op 10 oktober 2020 (oorspronkelijk 14 maart 2020). Gerard Alderliefste & Friends komt nu op 30 januari 2021 (zou 18 april a.s. plaatsvinden).

De voorstelling van het Neon Ensemble (zaterdag 30 mei 2020) gaat ook niet meer door. Het grote orkest (70 man) zag geen mogelijkheid om te repeteren. Als u al kaarten heeft voor de concerten van Mike Boddé en/of Gerard Alderliefste, dan zijn deze entreekaarten geldig op de nieuwe data.

Ook als u verhinderd bent op de nieuwe data, kunt u contact opnemen via dit e-mail adres. kaarten@cartouche-graftderijp.nl.