PURMEREND - Elk jaar organiseren de culturele instellingen in Purmerend een gratis cultuurparade voor jong en oud op acht verschillende locaties in de stad. Op zondag 15 september worden het Waagplein voor Theater de Purmaryn en het bordes bij P3 weer omgetoverd tot een festivalterrein met meer dan 30 optredens. Daarnaast zetten ook Theater de Verbeelding, Bibliotheek Waterland, Cultuurhuis Wherelant, NKT theaterschool, het Purmerends Museum, Filmhuis hun deuren open.

Kom proeven van cultuur

Met meer dan 100 optredens op 8 locaties door heel Purmerend is er voor iedereen wel iets te beleven. Er is onder andere een escaperoom, miniatuurkermis en er zijn verschillende muziek-, dans- en theaterworkshops. Daarnaast biedt de cultuurparade een podium voor lokale muzikanten en dans- en theaterverenigingen. Het volledige programma vindt u op de website van Theater de Purmaryn.

Stempel en win

Tijdens de Cultuurparade maakt u kans op vrijkaarten voor een verrassingsvoorstelling op een van de locaties die deelnemen aan de cultuurparade. Haal bij aankomst een stempelkaart op een van de verschillende locaties van de cultuurparade. Bezoek vervolgens 5 van de 8 locaties en laat de kaart op iedere locatie afstempelen. Lever de gestempelde kaart uiterlijk zaterdag 21 september persoonlijk in bij de kassa van Theater de Purmaryn en kies direct één van de geselecteerde voorstellingen van de deelnemende locaties.

Kijk voor meer informatie over de Cultuurparade op www.facebook.com/Cultuurparade.