PURMEREND - Bezoekers van Theater De Verbeelding die (de korte versie van) Engel zagen tijdens DansClick 20 waren vol bewondering over dit indrukwekkende duet. Zaterdag 25 januari voor iedereen de kans de lange versie te zien.

In Engel zien we twee performers – een circusacrobate en een danser – die werken met lichaamsgewicht, momentum en richting. Een fysiek duet over de innerlijke strijd van ieder mens met de verschillende kanten van onszelf en de dingen in ons leven waar we niet direct betekenis aan kunnen geven.

Het duo was genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Dansdagen 2019, een stimuleringsprijs voor veelbelovend choreografietalent dat nog geen structurele subsidie ontvangt. Voor Engel ontving het duo in 2018 de BNG Bank Dansprijs. Engel was ook geselecteerd voor Aerowaves Twenty19.

Theaterkrant: “Engel is een mooi en teder symbiotisch duet van wezens die uit andere dimensies lijken te komen, maar elkaar toch volledig hebben gevonden en vertrouwen.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 15,50 euro (vriendenpas/CJP/65+ 13,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook.