PURMEREND - Zaterdag 6 april is de dans/muziektheatervoorstelling ADI(C)SCO van de Finse choreograaf en theatermaker Cecilia Moisio te zien in De Verbeelding. Zij is samen met zangeres Sarah Janneh onderdeel van de derde editie van Club Guy & Roni Invites.

ADI(C)SCO is een feest dat alsmaar doorgaat, uit de hand loopt en nooit eindigt. Met deze voorstelling wil Cecilia Moisio de taboes en schaamte rondom verslaving aankaarten.

De voorstelling ademt dan ook de sfeer van de disco-era. ‘De in discostijl doordreunende soundtrack van Joni Vanhanen is op prikkelende wijze volgestouwd met samples uit het werk van hitmachines als Chic, Earth Wind & Fire en Kool & The Gang en techno hits.’

Volkskrant***: “ADI(C)SCO is het sterkst op het spanningsveld tussen plezier en pijn. Bien de Moor is een genot om naar te kijken, evenals Rosie Reith vanwege het komische gehalte.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding op Facebook en Instagram