PURMEREND - Theater De Verbeelding kan gelukkig veilig doorgaan met haar geplande voorstellingen voor 30 bezoekers.

Zaterdag 24 oktober staat de dansvoorstelling SEEKER※SOLO van choreograaf Samir Calixto in ons theater. Het is de meest intieme en persoonlijke voorstelling van Calixto tot nu toe. In deze solovoorstelling, waarin hij na tien jaar afscheid neemt van Korzo als zijn thuisbasis, danst hij deze reis zelf. Hij neemt de muziek van George I. Gurdjieff en Thomas de Hartmann als het hart van de voorstelling, vaak meditatieve composities uit de kloosters in het Midden-Oosten en Azië.

Een choreografie met een sterk visuele, emotionele en zintuigelijke gelaagdheid. De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vriend/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl

Laat u op de wachtlijst zetten bij uitverkochte voorstellingen; bezoekers moeten bij klachten onverwachts afzeggen. Reserveren is mogelijk via reserveer@theaterdeverbeelding.nl Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.