PURMEREND - Vrijdagavond 2 februari staan de dansers van DansBlok met hun voorstelling Ballen Los in onze theaterzaal. De vier krachtige vrouwen brengen een ode aan de vrouwelijkheid en de kracht van kwetsbaarheid. “Saamhorigheid, luchtig dansplezier en zelfvertrouwen spatten eraf. De danseressen maken veel indruk met hun persoonlijke expressiviteit, gesteund door fascinerende klanken en een ijzersterke tekst.”


Zondagmiddag 4 februari komt het fascinerende en succesvolle dans/acrobatenduo Marta & Kim weer naar Purmerend, nu met hun voorstelling Fase die te zien is op locatie: in de Taborkerk. Via dans en circus bouwen, draaien en wervelen de performers om elkaar heen.

Voor deze twee dansvoorstellingen is een voordelig combinatieticket te koop voor € 25,00. De beide voorstellingen zijn natuurlijk ook los te bestellen.

De voorstelling van 2 februari is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. De voorstelling van 4 februari 15.00 uur vindt plaats in de Taborkerk. Losse kaarten voor beide voorstellingen kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Combiticket € 25,00. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding op Facebook en Instagram.