PURMEREND - De Koemarkt, het horeca hart van Purmerend, is op zondag 27 mei opnieuw gastheer en locatie van alweer de zesde editie van de, door het Gezinsblad en het Purmerendse reclamebureau De Media Groep georganiseerde, De Heilige Koemarkt. Een nu al legendarische evenement waarbij de Waterlandse BOVAG autobedrijven hun nieuwste modellen meenemen en presenteren op wat het gezelligste stukje Purmerend genoemd mag worden.

De Heilige Koemarkt is uiteraard geheel kosteloos te bezoeken. Kom dus in de juiste (auto) stemming op zondag 27 mei 2018 tijdens De Heilige Koemarkt. Natuurlijk staan de Waterlandse Bovag merkdealers er weer met hun nieuwste modellen.

Ook tijdens deze zesde editie van De Heilige Koemarkt wordt het weer genieten want uiteraard zullen ook de terrassen weer volop bevolkt worden met de bezoekers van dit unieke evenement die nu al een traditie aan het worden is. En wilt u niet alleen auto’s kijken en terrassen bezoeken? Dan moet u zeker komen, want op deze zondag zijn ook alle binnenstad winkels geopend. Het is namelijk ook nog eens Koopzondag in Purmerend. Zet 27 mei dus in uw agenda en laat niets of niemand u ervan weerhouden de leukste autoshow van Nederland te bezoeken. U bent meer dan van harte welkom vanaf 11.00 uur. En neem gerust familie, vrienden en bekenden mee!