PURMEREND - Eén keer per jaar een popkwis, dat kan beter. Daarom organiseert P3 de koude kwis van december nog eens in de allereerste week van de zomer. Dat wordt zweten. Op 7 juli zal P3 weer gevuld zijn met de sterkste spelers uit de regio. Tot de tandjes toe bewapend met nieuwe feitjes, feitelijke nieuwtjes en alle andere triviale info die het verschil maakt tussen het winnen en verliezen van een popkwis. Weet jij al hoe de hond van Katy Perry heet? Hoeveel geld verbrandde The KLF? Wat is de echte naam van Jan Smit? Je moet alles weten.

Maar de nadruk zal 7 juli uiteraard liggen op alles wat met de sjomer, de sjon en de sjee te maken heeft. Zo niet in de kwisvragen, dan toch zeker wel in de beleving van de avond. Trek je zwembroek aan, bestel een borrelplank en geniet van een kannetje Sangria. Denk opblaasbare palmbomen en zand tussen je tenen.

De benevelde presentatie van de avond is in handen van groot-zwet(s)ers Barry van Smeden, Rik Adema en Caspar van der Waals. Laatstgenoemde sleept ondanks de hitte ook nog ‘De Clip Club’ mee naar P3 voor de broodnodige zomerse dansjes. Leun lekker achterover met je team en ervaar hoe dit presentatie-trio óók bij iedere nieuwe kwisvraag een beetje meer gaat brabbelen. Het wordt een leuke avond, zorg dat je team erbij is. En neem zonnebrandcrème mee. Quizcaptains, verzamel je team bij elkaar en zet 7 juli in je agenda.

Zaterdag 7 juli 2018, open 20.00 uur - aanvang 20.30 uur. Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. Kaarten via P3purmerend.nl en Primera.