PURMEREND - Welkom in de winkel van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Maak kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. Mijnheer Ut houdt van álles in zijn winkel. Daarom verkoopt hij liever niks. Want waar blijven dingen als ze weg zijn?


Dit is de vierde jeugdtheatervoorstelling van Duda Paiva Company en een idee van Tim Velraeds. Tim is gefascineerd door dieren die zijn verdwenen. Deze magische wereld is dé ultieme plek om die dieren en andere vergeten zaken weer tot leven te brengen. Op lichtvoetige wijze laten zij de connectie zien tussen mens en natuur.

Meet the puppets!
Meestal moeten kinderen overal met hun vingers vanaf blijven. Nu niet! Na afloop van de voorstelling mag iedereen even het podium op voor een selfie met de poppen, om vragen te stellen en ja, ontdekken hoe schuimrubber voelt, dat mag ook!

De voorstelling is op 22 maart te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 10,50, kinderen tot 13 jaar € 7,50 incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook.