PURMEREND - De band rondom de populaire radio DJ trekt al jaren volle zalen en zal dit keer de grote zaal in P3 vullen. De voorverkoop is deze week gestart.


Intussen maakt P3 zich op voor een optreden vol met bekende hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 aangevuld met recenter werk. Of zoals de band zelf aangeeft: ‘Een show vol met eigen interpretaties van de muziek van onze helden, zowel akoestisch (in een meerstemmige setting) als versterkt en van prachtige ballads tot de meest swingende nummers en medleys.’

De band bestaat uit: Allard Buwalda (saxofoon), Bert Meulendijk (gitaar), Rik Mol (trompet), Ferry van Leeuwen (zang), Hilvert Roorda (toetsen), Jeroen Rietbergen (piano), Jel Jongen (trombone), Maxine (zang), Michel van Schie (bas), Sandra Sahupala (percussie), Serge Plume (trompet), Tessa Boomkamp (zang en Drums) en last but not least Edwin Evers zelf (zang en drums).

Voor en na de show draait Caspar van de Waals met De Clip Club! De Clip Club brengt de grootste hits van de 70's tot nu, samen met de originele videoclips op grote videoschermen. Horen, zien, dansen en genieten.

Zaterdag 5 oktober 2019, 21.00 uur in de Grote zaal bij Pop- & Cultuurpodium P3 in Purmerend. Kaarten en informatie www.p3purmerend.nl , bij Primera of op de avond zelf aan de kassa van P3.