PURMEREND - Als twee mannelijke Greta Thunbergs ​offeren George & Eran hun gewoontes, gemakken en geneugten op voor een betere wereld. Ze moeten wel want de wereld staat weer eens in brand. Dit keer richten de twee wereldverbeteraars hun pijlen op de bio-industrie, het klimaat en misschien zelfs op de walvissen.

In deze duurzame klimaatkomedie belichten ze hun tekortkomingen, sporen elkaar aan en worden met hun sierlijke neuzen op de feiten gedrukt. Niemand zal worden gespaard.
In deze George & Eran zit knap het complete klimaatdebat vervat.

Zij zijn een van de leukste en relevantste theatergroepen van nu en de makers van het succesvolle George & Eran worden racisten.
Concept, tekst en spel: George Elias Tobal, Eran Ben-Michael Concept, tekst en regie: Koos Terpstra, Spel en tekstbijdrage: Eline van Gils, Nazanin Taheri

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (vriendenpas/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.