PURMEREND - Het Reuring Festival presenteert met medewerking van Vereniging Historisch Purmerend op donderdag 21 en vrijdag 22 juni met trots een Theatrale verrassingstocht in de Julianastraat. Beleef voorstellingen van Harriet Stroet, Toneelgroep Tetra (solo van Tonny van der Veen) en Nienke Nasserian Nillesen met verrassingsoptredens tussendoor!

Harriet Stroet speelt een grappige voorstelling over drie vrouwen in een Hollandse wijk. Ze wonen alleen en zijn buren. Wanhopig op zoek naar contact, maar niet in staat om een normaal praatje te beginnen, beginnen ze elkaar nauwlettend in de gaten te houden. Een ruzie begint omdat mevrouw Oosterbuur de vogels in haar tuin voert. De twee aangrenzende buurvrouwen hebben, zo zeggen ze, enorme overlast van alle stront van die vogels! Lukt het de nieuwe bewoonster om te voorkomen dat hun eenzaamheid uitmondt in een regelrechte burenoorlog?…

In de voorstelling ‘Een Paradijs’ van Toneelgroep Tetra (solo van Tonny van der Veen) geeft Emmy een stukje van haar leven prijs, hoe zij van de hel (dat hij nog tijd had om te werken!) in het paradijs is gekomen door Annemarie; daarom wil zij haar graag aan u voorstellen.

In de voorstelling ‘MASAI’ vertelt de Nederlands-Tanzaniaanse zangeres Nienke Nasserian Nillesen over haar band met haar vader, stamhoofd van de Masai, en haar grote familie. Persoonlijke verhalen wisselt zij af met klassieke aria’s en Afrikaanse liederen. Een voorstelling over familie, gemis en cultuurverschil, met muziek als verbindende factor.

Verzamelen om 19.15 uur bij Kerk De Vermaning, Julianastraat 7, Purmerend.
Leeftijd: 14+.
Prijs: € 17,50 per persoon (exclusief € 1,00 servicekosten, inclusief één consumptie)
Voor meer informatie en kaartverkoop: www.reuring.com.