PURMEREND - Ferocious Dog (UK). Dit zeskoppige folk-punkrockmonster uit Nottingham heeft ’t op eigen houtje geschopt tot de premier league van de Engelse zalen en festivals, waar o.a. Glastonbury tot 2x toe werd getrakteerd op een unieke mix van folk, punk, ska en rock met een show die bol staat van oprechte bevlogenheid en passie. In Nederland werd Ferocious Dog met open armen ontvangen en heeft deze sympathieke en hardwerkende band indruk gemaakt tijdens club tours en op festivals.

Support: Drunken Dolly
Muziek, fun en alcohol. Dit zijn de drie hoofd ingrediënten die Drunken Dolly maken. Met hun snelle, door folk beïnvloedde Punk-Rock Party muziek, veranderen ze elke locatie in een met bier beklede dansvloer. Drunken Dolly startte in 2004 en is in 2014 hervormd.

Geïnspireerd door bands als “Dropkick Murphy’s” en “Floggin Molly”, begonnen ze met het schrijven van liedjes en slaagden ze er door de jaren heen in om een eigenwijze mix van punk en folk te creëren door banjo en mandoline toe te voegen bij de uptempo gitaar- en drumriffs. De band heeft al groot aantal optredens gespeeld en in 2015 zijn ze toegevoegd aan de line-up van de “Popronde Nederland” tour, waar ze van elke show een groot feest maakten. De band staat bekend om hun energieke feestvibe op het podium.

Vrijdag 30 maart 2018, aanvang 21.00 uur, Voorverkoop €14,20 (Primera en website), Deurverkoop €16,70 (kassa P3). Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. P3purmerend.nl