PURMEREND - Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80. Zaterdag 20 januari vindt in P3 in Purmerend de allereerste editie van 80’s Verantwoord plaats.

Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en The Jam zijn terug op de dansvloer. DJ’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje. Alle dansmoves van de jaren ’80 mogen uit de kast, Doe Maar!

80’s Verantwoord brengt jouw beste vriend van toen mee om mee te spelen, de Atari! Want wat zijn de jaren ’80 zonder Atari-games? Precies. Als The Cure zonder bos, als George Michael zonder geloof, als Bon Jovi zonder zijn lokken: een kale boel. Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen.Is je lievelingsnummer nog niet voorbijgekomen? Dan kan je hem zelf aanvragen via de verzoekjeszuil!

Zaterdag 20 januari, van 22:00 tot 03.00 uur, Kaarten €11,70 in de voorverkoop (Primera en website) en €14,00 aan de deur, Pop- & Cultuurpodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. www.p3purmerend.nl