PURMEREND - Op zondag 18 december wordt voor de eerste keer een platenbeurs in P3 georganiseerd. vinyl (en cd) liefhebbers hun hart ophalen tijdens de platenbeurs. Het is de gelegenheid voor iedere verzamelaar om de collectie aan te vullen. Toegang is gratis.

P3 organiseert, samen met Dwars Vinyl uit Edam en Labmusic Records Monnickendam, voor de eerste keer een platenbeurs. In P3 staan stands met verschillende Nederlandse platenhandelaren. Zij bieden een uiteenlopend aanbod aan vinyl (elpees en singles) maar ook CD’s. Als muziekliefhebbers kom je zeker aan je trekken, alle genres zijn vertegenwoordigd van (prog)rock, pop, jazz, dance tot metal. Dus voor iedere verzamelaar een mooie gelegenheid om de collectie aan te vullen! Je kunt de platenbeurs op zondag 18 december gratis bezoeken. De dag wordt omlijst met muziek die gedraaid wordt door DJ’s Berry van Diepen en Jochem Hoven.

Ben je handelaar en heb je interesse om op onze beurs te staan dan kun je een 4-meterkraam reserveren voor 50 euro (incl btw). Er zijn nog een beperkt aantal kramen beschikbaar.

Datum: 18 december
Tijden: 11.00-17.00 uur
Entree: gratis
Kraamhuur (4-meterkraam): 50,- (incl. BTW)
Tickets en informatie: P3purmerend.nl