PURMEREND - P3 sluit het jaar feestelijk af met het PurmerEND of the Year Festival op 29 en 30 december met optredens van Paul Sinha, Fokke Simons en een club night tour Stash van de Memphis Maniacs en Lowelandhit Prins S. en de Geit.

Op 29 december staan de jonge talenten Paul Sinha, Fokke Simons en Quique op het podium. Paul Sinha maakt songs zoals “Bootje” (met Antoon), “De Laatste” en “Ey Ey Ey met een R&B/Urban randje. Naast het uitbrengen van eigen muziek schrijft en produceert hij ook voor Anouk, Maan, Snelle, Antoon, Kraantje pappie en anderen. Ongetwijfeld heb je wel eens met je zonnebril op een huisfeest staan dansen op tunes als “Verdwaald”, “Adder”, of “Discotheek” gemaakt door de drie-mans formatie Fokke Simons. Kom Dansen op deze aanstekelijke hiphop op housebeats. Dansen kun je zeker op de muziek van Quique met zijn muziek, een mix van reggaeton, latin, R&B, hiphop en afropop. Hij was eerder al te zien op de grote festivals zoals Woo Hah!, Down The Rabbit hole en staat nu in P3.

Het jaar wordt op 30 december spetterend afgesloten met optredens van Babs, Lowelandhit Prins S. en de Geit en een club night tour van Stash van de Memphis Maniacs. Het nieuw trio, Prins S. en De Geit, uit Den Haag mixt rap met electropop. Met de stuwende beats, jarentachtigsynths en subtiele gitaren krijg je onverbiddelijke dansvloervullers. Babs zorgt voor een energieke show met rebelse melodische rap en trapdrums. The Masters of the Mash-Ups The Memphis Maniacs slaan met hun Club Night tour Stash met The ones that got away, Tomba la bomba en DJ Wannabe A Star een nieuwe weg in. Verwacht een Rock ’n Roll attitude gericht op de dansvloer, als dat geen feestje wordt!

Datum: 29 en 30 december Tickets en informatie: P3purmerend.nl