DE RIJP - Na de vorige twee succesvolle voorstellingen organiseert Cartouche op 13 november alweer het derde concert van dit seizoen. Ditmaal komt Esther Groenenberg & band naar de Grote Kerk in De Rijp. De zangeres is met de band “Bluebettes” eerder in De Rijp geweest. Daar was zij de zangers die zo geweldig een nummer van Carol King zong. Met de voorstelling “Back to the garden” duikt Esther Groenenberg opnieuw de zeventiger jaren in. Ze zingt het allermooiste repertoire van zangeressen uit die tijd, waaronder Carly Simon, Janis Ian, Carole King, Joni Mitchell en Karen Carpenter.

Esther begeleidt zichzelf op de piano en wordt bijgestaan door de onvolprezen ritmesectie van Her Majesty. Haar driekoppige droomband beschikt over formidabele zangstemmen waardoor ook mannelijke iconen als James Taylor, Kris Kristofferson en Crosby, Stills & Nash een plekje krijgen…..
Kortom een avondje vol nostalgie met muziek uit de (nu weer hippe seventies).

De voorstelling begint om 20:30 uur. Kaarten (€16,-) kunnen in de voorverkoop gekocht worden bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld) en via www.cartouche-graftderijp.nl (i-DEAL betaling en direct de kaarten).

Corona toegangsbewijs
De vrijwilligers van Cartouche zullen bij binnenkomst ook de coronatoegangsbewijzen (samen met het identificatiebewijs) checken.