PURMEREND - AC/DC UK is zonder twijfel de meest succesvolle AC/DC tribute van Europa, dankzij geweldige muzikanten en dynamische performance. Dit jaar bestaat de iconische band AC/DC 50 jaar en dit wordt door de mannen van AC/DC UK op 1 december gevierd in P3 met een spetterende show van bijna 2 uur.


Het muzikale spektakel brengt zowel doorgewinterde fans als nieuwkomers in vervoering. Tijdens de show van AC/DC UK krijg je alle classics van High Voltage uit 1975 tot en met Black Ice uit 2008 te horen met een aaneenschakeling van hits zoals Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell en vele anderen. AC/DC UK brengt een knallende, vette rock-'n-rollshow waarin de energie van de legendarische Australische band wordt geëvenaard. De beroemde striptease van Angus, AC/DC Dollars, Brian’s iconische pet, een opblaasbare Rosie en een Marshall wall maken het optreden van AC/DC UK tot een "A high voltage rock n roll show!"

Maar dat is nog niet alles! Voordat AC/DC UK het podium betreedt, kunnen de bezoekers genieten van een voorprogramma verzorgd door aanstormend rock talent Diggith, die met hun hardrock , metal, Southern rock en een vleugje prog de avond opwarmt.

Evenementdetails:
ACDCUK – 50th Anniversary Tour
Datum: vr 1 december
Deur open: 20:00
Support: 20:30
Aanvang: 21:45
Einde: 01:00
Prijs VVK: €23,70 (incl. servicekosten)
Kaartverkoop en meer informatie: www.p3purmerend.nl.