PURMEREND - Zaterdag 25 februari 19.30 uur staat de muzikale familievoorstelling Hier zit niemand op te wachten 8+ van BonteHond/Orkater in Theater De Verbeelding.


Het is een lofzang op bewegen zonder doel en breekt een lans voor het ontdekken van dat wat je niet zoekt. Onder regie van Judith Faas brengt het Orkater-collectief More Dogs samen met vier fysieke spelers een montagevoorstelling vol energie, toevalligheden en muziek: een voorstelling waar je nou net niet op zat te wachten.

Volkskrant****: "Collagevoorstelling speelt met omkering: er zit niemand op je te wachten! Heerlijk! De associatieve en absurdistische voorstelling van BonteHond en Orkater geeft de jeugd mee: alles is mogelijk, als je je angsten omarmt."

Theaterkrant: "Powerhouse van het gezelschap is acteur Melvin Aroma, die meermaals de show steelt. Ook het decorontwerp van Ruben Wijnstok maakt indruk. Het verbeeldt prachtig hoe we keihard ons best doen, hoe we vaak falen, al gloort er altijd een beetje hoop.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 11,50 voor volwassenen; kinderen tot 13 jaar € 8,50, inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.