PURMEREND - Frank Bond is aankomende zondag 7 november te zien in P3 met een ode aan Bob Dylan. Deze middag staat in het teken van muziek en literaire verhalen over deze legendarische muzikant.

Wie kent de nummers van Bob Dylan niet? Bob Dylan is een van de grootste songwriters van de twintigste eeuw. Menig artiest van Jimi Hendrix tot de Rolling Stones, U2 en Adele is of door hem beïnvloed of ze hebben zijn liedjes uitgevoerd. Frank Bond zal bekende en minder bekende nummers spelen van deze muzieklegende. Er zijn ook twee gastoptredens van Jacob D. Edwards (winnaar) en Roy de Smet (finalist) van de Waterlandse Popprijs.

Frank Bond is de literaire autoriteit op het onderwerp Bob Dylan. Hij studeerde in 2009 af als Master in de Engelse Literatuur met een scriptie over de literaire en academische waarde van Bob Dylan en wordt regelmatig wereldwijd door academici geraadpleegd over dit onderwerp. De boeiende vertellingen over Dylan zorgen voor een passende omlijsting van deze middag.

Frank Bond is muzikant en songwriter en speelde met zijn band AlascA verschillende clubtours in binnen- en buitenland. Naast zijn activiteiten als songwriter is Frank actief in de studio, runt hij het onafhankelijke King Forward Records en maakt hij zich als projectleider van NH Pop hard voor de ontwikkeling van opkomend poptalent in Noord-Holland.

Kaarten zijn te koop via de site www.p3purmerend.nl en kosten in de voorverkoop €14,20 incl. service fee. Het concert vindt plaats in P3 en niet in de Lutherse Kerk zoals eerder gecommuniceerd. Meer informatie en regels over een bezoek aan P3 vind je op de site.