PURMEREND - Zaterdag 2 maart staat Raymi Sambo Maakt met de lovend ontvangen voorstelling Gendermonologen in Theater De Verbeelding: ‘IJzersterk, aansprekend theater dat veel publiek verdient.’


In Gendermonologen staan de persoonlijke verhalen van vijf jonge mensen centraal. Verhalen over wat het betekent om niet in het binaire genderplaatje te passen. In zang, dans en tekst vertellen zij over je plek vinden in onze samenleving. Vijf verschillende mensen die één ding gemeen hebben: ze dagen zichzelf en onze maatschappij uit. Ze zijn constant het onderwerp van discussie, omdat ze ervoor kiezen om zichzelf te zijn en hun eigen geluk op te eisen.

Scènes*****: “Een zeer actuele en ontroerende voorstelling waarin heden en verleden op fraaie wijze zijn verweven.

NRC****: “Diverse, gedreven getuigenissen, gebracht met emotie en overtuigingskracht, waaronder Melvin Aroma met zijn krachtige, soulvolle stem.”

Theaterkrant: “Sterk is hoe de spelers elkaar fysiek bijvallen, bijvoorbeeld door gezamenlijk bewegingen te kopiëren – troostrijk en empowering tegelijkertijd.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding op Facebook en Instagram