PURMEREND - De voorstelling ‘Ik mag de ezel zijn’ staat garant voor een gezellige avond vol nostalgie, humor en meezingers. Liedjes van Kinderen voor Kinderen, Racoon, Snelle en vele anderen komen aan bod. Mis deze unieke kans om op 28 januari samen met het gezin te genieten van een avond vol muzikale hoogtepunten niet.

Andermans Veertjes is een gezelschap bestaande uit getalenteerde artiesten die al meer dan 10 jaar met succes door het land reizen. Ze weten keer op keer een onvergetelijke ervaring neer te zetten. 'Ik mag de ezel zijn' is hun nieuwste voorstelling die een ode brengt aan de mooiste liedjes uit het Nederlandse repertoire.

Van de Stratemakeropzeeshow tot Kinderen Voor Kinderen, van MEAU tot Circus Kusters, van Racoon tot Annie M.G. Schmidt, van Goldband tot Hamelen. Maar ook hedendaagse hits van Snelle, Antoon en Maan komen aan bod. 'Ik mag de ezel zijn' is meer dan alleen een voorstelling; het is een interactieve feelgood-show die met veel humor en virtuositeit wordt gebracht.

Evenementdetails:
Andermans Veertjes: Ik mag de ezel zijn
Datum: zo 28 januari
Deur open: 14:30 uur
Aanvang: 15:00 uur
Einde: 16:15 uur
Prijs VVK: €16,00 (incl. servicekosten)

Kaartverkoop en meer informatie zijn beschikbaar op www.p3purmerend.nl.