LANDSMEER - Heb je zin in een leuke date met De EetLijn? Kom dan naar de EetLijn-Date!Op Valentijnsdag, woensdag 14 februari,van 10.00 uur tot 17.00 uur organiseert Body Control Totaal een EetLijn-Date, op deze date kan je kennismaken met De EetLijn, met heerlijke gezonde hapjes en een gratis Body Scan. Ook is er een leuk boodschappenspel, waarmee je leuke prijzen kan winnen.

De EetLijn
De EetLijn is een uniek programma waarmee je lekker kunt eten en genieten, met je hele gezin, en tóch GEZOND(er) kunt worden en kunt AFVALLEN.
Ben je al lange tijd op zoek naar een GEZONDE(re) manier van leven?
Heb je vage klachten die maar niet overgaan?
Wil je een gezond(er) gewicht?
Ben je op zoek naar informatie over goede voeding?
Is je cholesterol te hoog, zit je al aan de medicatie en wil je daar van af?
Of gebruik je andere medicatie? Bijv. voor je bloeddruk? Voor diabetes?
Heb je vaak hoofdpijn of slaap je slecht?
Of heb je geen klachten of overgewicht maar vind je het gewoon belangrijk om gezond bezig te zijn?
Ben je niet helemaal fit of alléén maar moe moe moe? Snap je niet waardoor dit allemaal komt? En wil je weer gaan bruisen van energie?
Stop dan nu met zoeken, want De Eetlijn zou dan precies kunnen zijn waar je naar op zoek bent!

Gratis Body Scan
Een Body Scan is een belangrijk hulpmiddel voor mensen die af willen slanken. Hierin wordt het gewicht bepaald, met daarbij de onderverdeling van o.a. vet, spieren, en vocht, alsmede het BMI en BMR. Op 14 februari kun je een gratis body scan laten maken.

Je kan de Body Scan laten maken bij Body Control Totaal, Noordeinde 95, 1121 AC Landsmeer. Graag van te voren aanmelden dit kan via de mail info@bodycontroltotaal.nl of te bellen naar 020-4824530. We vinden het fantastisch als je komt en vraag gerust iemand mee!

Meer weten?
Ben je benieuwd wat De EetLijn voor jou kan betekenen? Meld je dan nu aan voor de EetLijn-Date, of maak een afspraak voor een introductie gesprek. Voor meer informatie kijk op www.bodycontroltotaal.nl