PURMEREND - Zaterdag 12 maart staat MaxTak met de muzikale komedie voor mens en plant Het Groene Meisje in Theater De Verbeelding. Deze 8+ familievoorstelling begint om 19.30 uur.

Terwijl Loek zich elke dag een hernia schrobt, zit Perry thuis, allergisch voor alles van buiten. Met name planten en kinderen.
Op een dag staat er een meisje op de stoep. Wat komt ze doen? Wat heeft ze in die doos? En waar komt die muziek vandaan?
Het Groene Meisje is een hygiënische familievoorstelling vol spetterende muziek en zang, schoonmaakmiddelen, geheimzinnige superkrachten en groene hamburgers.

Neem je plant mee voor Green Wellness
Het publiek mag van thuis hun (zielige) plant meenemen naar het theater. In de foyer komt de Green Wellness te staan, waar de plant een heerlijke treatment krijgt, terwijl hun baasje de voorstelling bezoekt. Na afloop van de voorstelling krijg je dan je herboren plant weer mee naar huis. Planten mogen sowieso gratis mee naar binnen de zaal in en op de lege theaterstoelen ‘zitten’.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 11,50, kinderen tot 13 jaar € 8,50 incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.