PURMEREND - Bermuda’s dek is terug met vol. 3, en hoe! Op zaterdag 10 september gaat het beste hiphop-evenement van Noord-Holland in een nog hogere versnelling met artiesten als KVBA, Syam Wukung, Mad Rev, Hessel de Mark en natuurlijk Kompas.

Als aperitief beginnen we met een open mic, met nieuw talent en nooit eerder gehoorde lyrics. Na de open mic gooit de uit Purmerend afkomstige Engelstalige KVBA zijn multiculturele vibes de zaal in, naadloos opgevolgd door frisse en vernieuwende Nederhop tunes van Syam Wukong.
Daarna is het tijd voor wat Amsterdamse funk van Mad Rev met zijn uptempo flows punch lines over vooroordelen, corruptie en racisme met harde kick, snairs en funky/jazzy basslines. Energieke woordkunstenaar Hessel Du Mark dropt daarna hintjes van de sluier van zijn nieuwe album. De avond wordt afgesloten door niemand anders dan de Purmerendse boys van Kompas.
Bermuda’s Dek, met roulerende hiphop artiesten, is het hiphop evenement waarbij je nieuw talent kunt ontdekken. Dus kom op zaterdag 10 september naar P3.

Zaterdag 10 september
Deur open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 00:00
Voorverkoop €11,70 Tickets en informatie: P3purmerend.nl