PURMEREND - Die zijn te horen en te zien in de theatervoorstelling De poncho must go on van Tosca Niterink en Anita Janssen, zaterdag 11 maart in De Verbeelding.

Tosca Niterink kennen we natuurlijk van de legendarische tv-series Theo & Thea en Kreatief met Kurk. Zij staat met Anita Janssen garant voor een vrolijke avond.

Zij reizen al jaren naar alle uithoeken van de wereld om daar vervolgens op onnavolgbare wijze verslag van te doen in NRC én in het theater. Een geheel verzorgde busreis naar Tjernobyl, het blauwe huis van Frida Kahlo in Mexico-City of een woelige nacht in een kapiteinshut over de Irrawaddy; niets is hen te dol. De hilarische verhalen worden gelardeerd met even komische filmbeelden.

Tosca Niterink is nu vooral schrijfster en columniste voor NRC en Het Parool.
Anita Janssen werkt als fotograaf voor de Achterpagina van NRC, is interviewer voor Het Parool en documentairemaker/camera-journalist.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.