PURMEREND - Zin in een ouderwets Hollands feestje? Dat kan! P3 heeft verschillende groteNederlandse artiesten weten te strikken. Yves Berendse en Billy Dans bijten de spits af op 4 maart, gevolgd door Tino Martin op 21 april, Mart Hoogkamer op 30 september en Og3ne op 21 oktober.


Yves Berendse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Met nummers als ‘Vakantieliefde’ , ‘Als Ze Danst’ en ‘Lust’ is Yves Berendse een graag geziene artiest op de Nederlandse podia! Zijn nieuwe single ‘Hoe Kan Het’ schreef hij samen met Billy Dans. Deze laatste is op zaterdag 4 maart ook van de partij. Yves Berendse live met band en Billy Dans spelen die avond de sterren van de hemel.

Tino Martin, bekroond met meerdere Buma awards en twee Edisons, zet op 21 april samen met zijn band P3 op zijn kop. Hij stond meerdere malen voor zijn uitzinnige fans in een uitverkocht Ziggo Dome en is nu klaar om op 21 april P3 te veroveren met zijn nummers ‘zij weet het’, ‘mijn liefste’ en vele anderen.

OG3NE de zussen Lisa, Amy en Shelley, speelden met hun gouden strotjes meer dan 44 uitverkochte zalen plat, vertegenwoordigde Nederland bij het Eurovisie Songfestival en nu komen ze op 21 oktober knallen in P3. Luister naar de prachtige liedjes als ‘handgeschreven kus’, ‘dat ben jij’ en vele anderen. Door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.

Golden boy Mart Hoogkamer staat garant voor een spetterend optreden. Met zijn warme klanken en jarenlange ervaring met het levenslied weet hij iedereen te beroeren. Hij kreeg niet voor niks een Buma Award en een Edison en stond op verschillende podia zoals Dutch Valley, de Toppers, AFAS en AHOY. Kom op 30 september “zwemmen in Bacardi Lemon”!

Kijk hier voor meer info en tickets.