PURMEREND - Zaterdag 29 oktober staat de intrigerende 16+ voorstelling Infinity Chan in Theater De Verbeelding. Een unheimische onderdompeling langs de extreme randen van het internet. Extra: Regisseur Eva Line de Boer geeft voor en na de voorstelling in de zaal toelichting aan het publiek.

Prijswinnende theatermaker Eva Line de Boer toont de haat en troost van een digitale gemeenschap. Totaaltheater waar beeld, geluid en grotendeels authentieke teksten van internetfora zich samenballen tot een vuist in je gezicht.

Mila zoekt via de digitale sporen van haar overleden tweelingbroer geborgenheid in de radicale krochten van het internet. Ze wordt steeds dieper een wereld ingezogen waar mensen roekeloos hun meest extreme gedachten delen.

Waarschuwing: deze voorstelling bevat gevoelige content omtrent seksisme, homofobie, racisme, (seksueel) geweld en suïcide.

Ondanks dat spreken de recensies over ‘intrigerende vernuftige enscenering’ en ‘keurige voorstelling van radicale internetfora’ en ‘prachtig vormgegeven concept.’

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.