PURMEREND - Theater De Verbeelding viert haar 30-jarig jubileum zaterdagavond 14 mei met een exclusieve soap van het Volksoperahuis: De Wasserette gaat het theater in, speciaal geschreven door mede-acteur Rogier Schippers.

Drie seizoenen achter elkaar programmeerde De Verbeelding de succesvolle soap De Wasserette. Een theatersoap in 6 afleveringen door het Volksoperahuis. De eerste 2 jaar was Grand Café Heel Europa de locatie, het 3e jaar was er een speelplek in de Zuidoostbeemster.

De eigenaren van de Wasserette Koos en Yfon hadden het moeilijk. Wie komt er nog met z’n was naar de Wasserette? Ze moesten naar neveninkomsten zoeken. Dat vonden ze door hun Wasserette via Airbnb te verhuren. Later stortten ze zich ook in de Zorg en in het Vrijwilligerswerk bij de voetbalclub ZOB. Waarom niet de stap naar het theater gezet?

Gespeeld door Rogier Schippers, Huug van Tienhoven, Jef Hofmeister en Kees Scholten.
Gasten: Dansgroep Lava/Burning Bridges, zangeres Nadja Filtzer, het acrobatische dansduo Marta&Kim, Servaes Nelissen en wethouder Eveline Tijmstra

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.