PURMEREND - Zondagmiddag 10 april is de muzikale dans/jeugdtheatervoorstelling VIER (4+) van De Dansers te zien in Theater De Verbeelding. Aanvang: 15.00 uur. Na de voorstelling kunnen de kinderen zelf de 4 seizoenen dansen!

Drie performers maken een reis door de jaargetijden. Van de stilte in de winter naar het wonder van nieuw leven in de lente; van zomerse vrijheid naar herfstige romantiek. Vanuit de muziek, beweging en een decor dat keer op keer verandert, groeit een wonderlijk verhaal over vriendschap en verandering, afscheid nemen en terugkeren.
VIER viert de seizoenen, speciaal voor hele jonge mensen.

Foyeractiviteit voor de kinderen:
Het VIER seizoenen spel. Dans door de seizoenen heen. Als een smeltend ijsje of bibberend van de kou. Spring op de dansvloer en dans jouw versie van VIER!
Direct na de voorstelling ligt het spel klaar in de foyer, voor iedereen die na het zien van VIER even zélf wil bewegen. Deelname is gratis.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 11,50, kinderen tot 13 jaar € 8,50 incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.