PURMEREND, 27 augustus 2019 – Jongeren feest FRIS is aankomend schooljaar wederom te vinden in P3 in Purmerend. De organisatie van FRIS is blij om weer een veilige uitgaansavond te bieden voor kids van 12 t/m 16 jaar uit Purmerend en omgeving.

4 oktober vindt de eerste FRIS Purmerend van aankomend schooljaar plaats in P3. Organisator Philippe Hes: ‘’Na het grote succes van afgelopen jaar hebben we natuurlijk geen andere keuze dan terugkeren naar Purmerend. Aankomend jaar organiseren wij FRIS in totaal 15 steden door heel Nederland. Wij zijn ontzettend trots dat Purmerend daarbij hoort en dat we een grote groep kids een veilige en verantwoorde avond uit kunnen bieden in een toplocatie.’’

De early-bird tickets voor FRIS 4 oktober zijn vanaf vandaag te koop via de website van FRIS. De organisatie pakt voor dit FRIS seizoen uit met artiesten als Henkie T, Ashafar, Snelle en Dopebwoy. Samen hebben deze artiesten meer dan 5.000.000 streams op Spotify.

FRIS werd twaalf jaar geleden in Amsterdam opgericht door Mitchel Bovenlander, Philippe Hes en hun toenmalige compagnon. Het concept was, en is nog steeds simpel: een echte clubavond voor jongeren van 12 t/m 16 jaar, zonder alcohol, tabak, energydrank en drugs. FRIS wordt georganiseerd in vijftien steden door heel Nederland en ontving door de jaren heen bekende artiesten als Lil Kleine, Hardwell, Martin Garrix en Ali B.

Meer informatie en tickets: www.wijzijnfris.nl