PURMEREND - Zondagmiddag 14 april staat Lloydscompany in Theater De Verbeelding met de dromerige hiphop dans/muziekvoorstelling Sribi Switi (4+).

In een speelse droomwereld nemen twee hiphopdansers en een beatboxer je mee op een nachtelijke reis naar het land van verbeelding. Kleuren, geluid en personages komen tot leven in deze fantasiewereld waarin alles lijkt te zweven.

Hiphop dansvormen zoals popping, robotics, tutting en waving worden live aangevuld met sounds, samples en muziek van een beatboxer.

Sribi Switi(Surinaams voor ‘slaap lekker’) is geïnspireerd op bekende Surinaamse en Nederlandse verhalen en liedjes.

Volkskrant***: “De livemuziek bij de ontdekkingsreis van de spin Anansi en de mier Myra is dé vondst in deze hiphopvoorstelling vol vertrouwen."
I Love Theater: "De timing van beatboxer Ruud is fenomenaal. Gerson, in de rol van de spin, zingt zo loepzuiver en Neha speelt de mier en excelleert in hiphop."

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 11,50 voor volwassenen; kinderen tot 13 jaar € 8,50, inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.