PURMEREND - KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdagochtend 13 juni van 10 tot 12 uur bij de Bibliotheek Purmerend (Waterlandlaan 40) een demonstratie 3D printen. In 2019 bestaat het Waterlands Archief veertig jaar. Tijdens deze KUNSTGENOTEN in beweging krijgen we een uniek kijkje in het Twaanlab, het digilab voor kinderen in de Bibliotheek Purmerend.

Toine Rohner van het Twaanlab vertelt over 3D printen, laat voorbeelden zien en schetst een beeld van de toekomst.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als mooie tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Erg leuk om samen met een vriend(in) heen te gaan maar ook heel geschikt om alleen op af te stappen. De KUNSTGENOTEN in beweging van 20 juni is de laatste van het seizoen, dan is het tijd voor de Zomermaatjes. Het complete overzicht met de juiste data en locaties vindt u op de website www.wherelant.nl

Praktische informatie
De kosten bedragen € 5,- welke u contant kunt afrekenen voor aanvang van de activiteit. Mensen met een kleine beurs kunnen gratis deelnemen. Het bezoek aan het Twaanlab vindt plaats op donderdag 13 juni in de Bibliotheek Purmerend aan de Waterlandlaan. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@wherelant.nl of telefonisch via nummer 0299-434777. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Bibliotheek Waterland en Spurd en is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Purmerend.