PURMEREND - Met bijzonder veel trots kan het Purmerends Museum een uniek concert aankondigen op 4 maart 2018 met Lenny Kuhr in de hoofdrol.

Lenny Kuhr is natuurlijk bekend vanwege haar optreden tijdens het songfestival in 1969, waar zij won. Sindsdien zien we haar regelmatig terug op TV en in het theater; met name in intieme theaters. Lenny Kuhr zegt over zichzelf: “Ik ben zangeres en dus wil ik zingen en liedjes maken”.

En haar liedjes komen vooral tot hun recht in een klein, intiem theater. Daarom is het Purmerends Museum er trots op dat Lenny Kuhr in maart in de Trouwzaal wil optreden voor een klein publiek.

Het is een volwaardig programma met liedjes die gaan over wat Lenny Kuhr beweegt, wat het leven biedt en vooral met veel passie. Een programma ook voor wanneer u zich even wilt onttrekken aan de alledaagse beslommeringen in een muzikale en poëtische wereld en dat ook nog eens in een unieke ambiance.

De zaal is niet groot en dus is het aantal plaatsen beperkt. De kaarten kosten € 25,00 per persoon. Het programma, met tussendoor een pauze waarin u een kopje koffie of een goed glas wijn kunt drinken, duurt ongeveer twee en een half uur. Lenny Kuhr wordt begeleid door Reinier Voet op de gitaar en Micha Kool op basgitaar.

Het programma begint op 4 maart 2018 om 15.00 uur in het Purmerends Museum aan de Kaasmarkt 20 te Purmerend.
Kaarten kunt u bestellen via info@purmerendsmuseum.nl en 0299-472718.