PURMEREND - Het vervolg op Peters eerste, met sterren overladen liedjesprogramma Liefde, dood en zwaartekracht (helaas bij ons door Corona geannuleerd), dat ook nog werd genomineerd voor de Poelifinario 2019.

Met liefde, dood & Bob Ross brengt Peter van Rooijen samen met zijn 4-koppige band weer een gevarieerd liedjesprogramma waarin Peter moeiteloos afwisselt met scherpe humor en zowel muzikaal als tekstueel steeds verrast.
Hij zingt over het milieu, onbetaalde facturen, ouders van kinderen, Gouda, liefde, dood en een bepaalde Canadese schilder, die (in tegenstelling tot Peter) nul pretenties had en hij was ook nog eens (helemáál in tegenstelling tot Peter) altijd goed gehumeurd.

Nu dus een hernieuwde kennismaking met deze veelzijdige artiest die ook bekend is van muziektheatergezelschap Circus Treurdier. Als acteur was/is hij te zien in o.a. TreurTeeVee, Toon, Oh mijn hemel en Klokhuis.
Quote: ‘waarom zou je in vredenaam duizenden kilometers reizen als in de buurt Peter van Rooijen met zijn geweldige band speelt, waar je voor een paar tientjes (bij De Verbeelding zelfs maar € 16,50) puur geluk kunt vinden.’

Regie: Dick Hauser

Petervanrooijen.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (vriendenpas/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.

Zaterdag 2 oktober 20.30 uur
Muziektheater
Peter van Rooijen & band
LIefde, Dood en Bob Ross (Try out)