PURMEREND - Maan (1997) is de Nederlandse zangeres die in 2016 naamsbekendheid kreeg door het winnen van het zesde seizoen van The Voice of Holland. Inmiddels heeft Maan de Steenwinkel, zoals haar volledige naam luidt, met volle overtuiging haar plek in de Nederlandse muziekwereld veroverd en staat ze momenteel samen met Ronnie Flex in de hitlijsten met het nummer ‘Blijf bij mij’. Op zondag 24 juni staat Maan op het hoofdpodium tijdens Reuring Cityslam in het Leeghwaterpark.

Succesvol
Maan maakte verschillende succesvolle singles en verzorgde veel liveoptredens, terwijl ze ook een graag geziene gast in een scala aan tv-programma’s was. Hoewel ze veel van haar dromen al heeft bereikt, heeft ze nogal wat zaken op haar wensenlijst staan. Zoals een grote zaal als de Ziggo Dome in no time uitverkopen. En in het buitenland optreden, ‘ergens in een line up tussen Beyoncé en Justin Bieber’, wenst Maan lachend. Met alles wat ze in de eerste twee jaar heeft bereikt: wie weet! Het contrast met vriendinnen vindt ze nog steeds grappig: zij naar college, Maan naar de Ziggo Dome.

Gevarieerd programma
Het Reuring Festival vormt ook dit jaar weer één gevarieerd hoogtepunt. Hét internationale zomerfestival voor live muziek en (straat)theater vindt plaats van donderdag 21 t/m zondag 24 juni in Purmerend. In het festivalhart in het Leeghwaterpark en in de binnenstad wordt vier dagen lang een scala aan muziek en entertainment geboden. Met dans, live muziek, straattheater en spectaculaire voorstellingen biedt het Reuring Festival voor ieder wat wils.

Houd voor meer informatie over het programma de komende tijd de website www.reuring.com in de gaten of kom op dinsdagavond 24 april om 20.00 uur naar de Reuring Kick-off in Pop- en Cultuurpodium P3.