PURMEREND - Zondagmiddag 20 februari staat cabaretier Andries Tunru in De Verbeelding met zijn tweede programma In Theorie. Voor zijn debuutvoorstelling is hij overladen met 4 en 5-sterren recensies. “Groot talent, veelbelovend…..snelle grappen, ad rem, gevat en humoristisch; origineel en sterke performer.”


Dat belooft wat voor zijn nieuwe voorstelling, waarvoor hij zijn psychologiediploma onder het stof vandaan haalt. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn - en daarmee onze - binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.