PURMEREND - Zaterdag 7 november staat multi-talent Amos Ben-Tal twee maal met 60 in Real Time in Theater De Verbeelding. Het is een intieme avond waarin dans, live muziek, gesprek en reflectie op het begrip tijd samengaan. De voorstelling is een logisch vervolg op 60, de dansvoorstelling over het - door mensen gecreëerde - begrip tijd, die door de Corona crisis abrupt tot een einde kwam. Met nieuwe ervaringen, gevoelens en verwachtingen over wat tijd is, ontleden choreograaf Amos Ben-Tal en de indrukwekkende dansers de oorspronkelijke scènes en dansen deze opnieuw.

Amos speelt live de door hem gecomponeerde muziek. Met elke avond een speciale gast uit de wetenschap die vanuit zijn of haar vakgebied vertelt over tijd. In De Verbeelding deelt Dr. Camila Correa van de Universiteit van Amsterdam met ons de nieuwste natuurkundige inzichten over tijd: van subtomaire deeltjes tot de bewegingen van sterrenstelsels.

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vriend/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl Laat u op de wachtlijst zetten bij uitverkochte voorstellingen; bezoekers kunnen bij klachten onverwachts af moeten zeggen. Reserveren is mogelijk via reserveer@theaterdeverbeelding.nl Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.

7 november 19.00 en 21.00 uur
Amos Ben-Tal/OFFprojects
60 in Real Time