PURMEREND - Zaterdag 22 april staat de liefdevolle muziektheatervoorstelling Kloek van BOT in Theater De Verbeelding. In deze ontroerende voorstelling maken de muzikanten van BOT van alles een instrument! Een voorstelling over moederliefde: kwetsbaar, stoer en met humor.

Vier kloeke mannen - type ruwe bolster, van wisselende komaf, met een verschillend bouwjaar, uit een ander nest. Er is één ding dat ze met zekerheid delen: moederliefde. De veelkleurige verhouding die een man tot zijn moeder kan hebben krijgt vorm in de kenmerkende BOT-taal met een klinkend decor en nieuwe liedjes die moeder bezingen: van zeemzoete punk tot hoekige wiegeliedjes.

NRC••••: "Bij het liefdevolle Kloek kom je ogen en oren tekort. Met de zelf vervaardigde instrumenten maakt BOT dampende, jazzy ketelmuziek en liedjes waar Tom Waits zich niet voor zou schamen. Elke voorstelling is een feestje." En één van de beste voorstellingen nu in het theater te zien."

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 16,50 euro (Vrienden/CJP 14,50 euro), incl. reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.