PURMEREND - Zaterdag 9 maart staat Veenfabriek met HULP in Theater De Verbeelding, tragikomisch muziektheater over het goede doen, en het gevoel dat je nooit genoeg doet.

Een groep zorgmedewerkers bereidt een benefietavond voor na een vreselijke ramp. Ingezamelde kleding wordt gesorteerd, het buurtbandje doet mee en misschien komt de lokale BN’er. Want alle kleine beetjes helpen – toch? Gaandeweg slaat goede moed om in twijfel: we willen helpen, maar helpt het ook?

Na de lovend ontvangen eerste twee delen van het drieluik KLAP: KRANT en RECHT duikt Veenfabriek met HULP in de goede bedoelingen van zorgmedewerkers en vrijwilligers.

Ieder deel staat op zichzelf. De tekstschrijvers schreven HULP, op basis van gesprekken met verschillende zorgmedewerkers, een tragikomedie vol menselijke misverstanden, lieve pogingen en ontwapenend ongemak. Joeri Vos: “Er is veel morele stress in de zorg.”

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten € 17,50 (Vrienden/CJP € 15,50) inclusief reserveringskosten. Meer informatie en kaartverkoop: theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn: T 0299 411234. Volg De Verbeelding op Facebook en Instagram